Music

SQUARE MUSIC.

Square Music er et projekt hvor  der arbejdes med grafisk partitur.

Det vil sige hver koncert tager udgangspunkt i nogle til lejligheden lavede billeder (tegninger, dias, malerier og lign.)

Dette er ikke nogen speciel ny ide, man har arbejdet med disse ting inden for moderne kompositionsmusik siden begyndelsen af forrige århundrede, samt inden for forskellige blandingsformer i stil med, performance og jazz and poetry.

Musikkerne i ensemblet mødes om dette projekt med flere forskellige baggrunde; punk, jazz, art-rock, pop, fri improvisation, folkemusik og så videre.

Det fælles er en stor nysgerrighed over for nye måder at skabe og arbejde med musik på.

Og det interessante ved netop denne måde at lave musik på er at der er en utrolig åben- hed over for fortolkninger fra hver af de involveredes side, uden at stykkerne mister struktur og karakter. 

Med udgangspunkt i de til lejligheden lavede tegn og skemaer opstår en musikalsk samtale ud fra de enkeltes fortolkninger. En delvis styret, og meget åben musikalsk samtale. En form som åbner og udvider det musikalske sprog.

Og derfor er vi gået sammen om disse kompositioner(skemaer), igangsættere, som alle er skabt/komponeret til de aktuelle koncerter af saxofonist og dirigent Kim T. Grønborg.

De øvrige fortolkere/musikere er:

Poul Juhl: Fløjte

Joaquin Zaragoza: Basun

Lars Mondrup: Fløjte, mundharmonika

Jens Balder: Basun, flygelhorn

Chris Knight: Guitar

Andre Morks: Bas, Synt.

Odd Bjertnes: Piano,synt, percusion.

Latest News:

20.06.09:

Squaremusic på Fox Belly Gallery, Vejle.

Kakophonia live: multimedieshow m. TS Høeg og KT Grønborg:

   TILBAGE

ktgworks.dk © 2009 • Privacy Policy • Terms Of Use